Tietoja blogista

Tervetuloa sivuillemme! Haluamme osaltamme lisätä tietoisuutta raviurheiluun, hevosurheiluun, näiden seuraamiseen ja hevosharrastukseen sekä sen aloittamiseen liittyen. Artikkelit kattavat tärkeimmät raviurheilun teemat ja keskittyvät sen parhaisiin puoliin: unohtumattomiin elämyksiin raviradan laidalla, kiinnostaviin ravikohteisiin niin kotimaassa kuin maailmalla, merkittäviin kilpailuihin ja vuotuisiin tapahtumiin sekä ohessa veikkaamiseen, joka on olennainen osa ravien viehätystä.

Oletko lähdössä raveihin?

Olet ehkä käynyt raveissa kerran tai pari, mutta jos tästä on vuosia aikaa, paljon on ehtinyt muuttua. Esimerkkinä raveihin on tullut sääntömuutoksia, ohjastajat valmentautuvat nyt kuin huippu-urheilijat ja reaaliaikainen vedonlyönti lähdöissä on tuonut nuoren polven takaisin ravien pariin. Netti puolestaan mahdollistaa hevosurheilutapahtumien, laukkakisojen ja esteratsastuksen huipputapahtumien seuraamisen kotoa käsin, järjestettiin ne missä päin maailmaa tahansa.

Etsitkö tuoreinta tietoa ravitapahtumista?

Suomessa ravataan 363 päivää vuodessa. Tapahtumat keräävät katsojia kaikista kansanryhmistä, keskittyen perinteisesti keski-ikäisiin ja vanhempaan väestöön. Raviurheilua on sittemmin nykyaikaistettu merkittävästi panostamalla kisapaikkojen viihtyvyyteen. Myös lähtöjen formaattia, matkojen pituuksia ja sääntöjä on muutettu katsojaystävällisemmäksi. Nopeat ajolähdöt ja tasaiset kisat yhdistettynä reaaliaikaiseen vedonlyöntiin ovat lyömätön yhdistelmä toimintaan tottuneille nettipelaajille.

Keskitymme sivustolla jatkuvasti päivittyvän uutisvirran sijaan kaikkia kiinnostaviin tapahtumiin ja ravikohteisiin, joista saa irti elämyksiä sekä katsojana, että puhtaasti vedonlyöjänä, vaikkei hevosurheilua seuraisikaan aktiivisesti. Kiinnostuksen kasvaessa tietoutta ohjastajista, talleista tai yksittäisistä hevosista voi etsiä lukuisista hevosblogeista, raviurheiluun keskittyviltä foorumeilta ja vedonlyöntitoimistojen vinkkipalstoilta.

Oletko aloittamassa hevosharrastusta?

Ratsastamisesta ja hevosista kiinnostuneille olemme koonneet ohjeita hevosen hoitoon, tietoa eri hevosroduista, vinkkejä oman tallipaikan hankkimiseen sekä siihen, miten uuden hevosen kanssa toimitaan. Ohjeet ja neuvot raapaisevat kuitenkin vain pintaa. On siis hyvä aina varmistaa hevosiin liittyvissä asioissa asiantuntijoiden mielipiteet ja etsiä erityisesti hevosten terveydenhoidon puitteissa yksityiskohtaista tietoa virallisista lähteistä.